Първият боксьор, победил Джошуа, стигна дъното в личния си живот


Първият боксьор, победил Джошуа, стигна дъното в личния си живот
Снимка: Guliver/GettyImages

29656 0

Бившият световен шампион в бокса Анди Руис ще трябва да се справи с ново разочарование в живота си. То идва няколко години, след като мексиканецът стигна пика - победи Антъни Джошуа, взе му коланите, макар и временно, а в личния му живот нещата стояха по различен начин.

От онзи момент всичко тръгна надолу за Руис. Сега съпругата му Джули Лемус го изгони от дома му, след като разбра, че си има любовница. Двамата имат цели 5 деца и заради тях Лемус е преглъщала подобни изцепки преди, но сега е взела решението за раздяла.

"В последните дни история от личния ми живот е в испано-говорящи медии, което бе прието по грешен и неуважителен начин. В този смисъл и за да държа аудиторията ми и медията информирани - реших да отворя сърцето си отново - предната ми връзка приключи.

Искам да живея спокойно новия етап от живота ми, който започна наскоро. Всички човешки същества заслужават нова възможност да намерят щастието и точно това правя аз в момента - за това благодаря на Господ" - написа тя.

Анди Руис пък сподели: "Трябва да се спомене, че винаги ще гледам благополучието на децата ми и винаги ще уважавам майките им. Благодаря за подкрепата и моля за уважение в този момент от живота ми".

Колкото до емблематичния триумф на мексиканеца над Ей Джей - припомнете си как съдията спаси Джошуа от Руис и узакони шокиращата загуба (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички