Ал Насър настани Роналдо и обкръжението му в небостъргач, те наеха... 17 стаи


Ал Насър настани Роналдо и обкръжението му в небостъргач, те наеха... 17 стаи

43507 0

Нападателят на Ал Насър Кристиано Роналдо е бил настанен в елитен хотел в Джеда, Саудитска Арабия. Хотелът се намира в небостъргача "Kingdom Tower", съобщава английският "Daily Mail".

Там са настанени футболистът, семейството му и неговите охранители, като групата е заела 17 стаи. Не е ясно колко ще струва на Ал Насър наемането на помещенията, но на сайта на хотела пише, че една нощувка в такъв апартамент струва 3500 долара.

За себе си Роналдо е резервирал една от най-хубавите стаи. Тя заема два етажа и се отличава с огромни размери. Помещението звездният нападател е наел за един месец.

Това не би трябвало да е проблем за арабския клуб, който ще плаща на звездата 200 милиона евро на сезон. Португалецът ще остане в Ал Насър 2 сезона и половина, като за този период ще работи половин милиард евро.

Очаква се дебютът на Роналдо за новия му клуб да бъде на 22 януари в мача срещу Ал Етифак. Това ще бъде възможно, след като саудитският гранд картотекира звездата, а дотогава наказанието му от 2 мача ще е изтекло. А ето как приятелката на Роналдо "намаза" от трансфера му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички