Скандал, катастрофа и подкуп: Гениалният ход на Майк Тайсън, с който се "изплъзна" на полицаи


Скандал, катастрофа и подкуп: Гениалният ход на Майк Тайсън, с който се "изплъзна" на полицаи
Снимка: Getty Images

5792 0

Един от най-великите боксьори, които светът познава - Майк Тайсън, бе безмилостен на ринга и уникален скандалджия извън него. Младия Тайсън обаче таеше една непрестанна агресия в себе си и неведнъж му се е случвало да я отприщва в неподходящи моменти.

"Битката със закона"

Една от редицата битки на Тайсън със закона завършва с това, че двама полицаи приемат неговия "Rolls-Royce" като подкуп, след което по-късно биват хванати в престъплението. Спор между Тайсън и съпругата му Робин Гивънс в ресторант за бързо хранене приключва, когато тя взима колата му и тръгва да бяга.

"Тя беше ядосана, блъсна колата и нарани някого", споделя Тайсън за подкаста на Джо Роган. "Ченгетата дойдоха, страхувах се да не ме арестуват, имаше един човек със счупена ръка... Нямах книжка. Казах им "Защо просто не вземете колата? И те я взеха".

Полицаите са били арестувани, когато фотограф случайно намира возилото на Тайсън в денонощен паркинг. Говорител на полицията веднага потвърждава, че това е факт.

Двамата служители на реда се признават за виновни по обвиненията, включително приемане на подкупа, и бяха отстранени, но не бяха повдигнати наказателни обвинения.

Скандалната връзка на Тайсън с Гивънс

Легендарният боксьор неведнъж е споделял, че връзката му с популярната актриса, с която се разделя малко след случилото се, е била изключително токсична. Двамата редовно са се карали за щяло и нещяло и дори тя му е налитала на бой. Небезизвестна е и вечерята, на която Майк Тайсън едва не спуква от бой Майкъл Джордан заради Гивънс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички