"Пич, не ме удряй": Как Майк Тайсън накара Брад Пит да "оцапа" гащите


"Пич, не ме удряй": Как Майк Тайсън накара Брад Пит да "оцапа" гащите
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

38979 0

Животът на великия американски боксьор Майк Тайсън е изпълнен с какво ли не - от величие, успехи, възможности, до достигане до низини, непознати за обикновения човек - престой в затвора, зависимости и т.н.

Боксовото величие се е забърквал в не един или два скандала, а в безброй такива, от които в повечето случай е излизал победител заради страха, който е успявал да предизвика отсреща. Тайсън е участвал в много сбивания извън ринга, а и е бил на косъм от това да пребие един от най-великите холивудски актьори Брад Пит.

Как Тайсън накара Брад Пит да "оцапа" гащите?

Брад Пит е бил в къщата на новата си приятелка Робин Гивънс през 1989 година, когато бившият ѝ - буйстващият Майк Тайсън, влиза в имението.

Тайсън финализира документите си за развод с актрисата Гивънс през 1989 година, когато пристига с кола до къщата и, само за да открие, че нейният привлекателен нов партньор вече е там.

"Трябваше да видите изражението на лицето му", пише Тайсън в книгата си "Безспорната истина".

"Изглеждаше така, сякаш е готов да приеме съдбата си". Самият Тайсън твърди, че Брад Пит е изрякъл думите: "Пич, не ме удряй, не ме удряй".

Робин Гивънс признава всичко, с изключение на една подробност - бъдещата холивудска суперзвезда Пит, не е молил никога Тайсън за милост. Това не е и първият път, в който Тайсън вдига скандал заради Гивънс, малко преди това е конфронтирал великия Майкъл Джордан заради бившата си годеница.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички