"Сине, преди да си отида"...най-голямото и съкровено желание на майката на Кристиано Роналдо Долорес Авейро


"Сине, преди да си отида"...най-голямото и съкровено желание на майката на Кристиано Роналдо Долорес Авейро
Снимка: GettyImages

13097 0

Едва ли е имало футболен фен, който да не е останал изненадан от решението на Кристиано Роналдо да продължи величествената си кариера в елита на Саудитска Арабия или по-точно - в местния Ал Насър.

Легендарният португалец напусна Манчестър Юнайтед след редица скандали с ръководството и треньорския щаб на клуба. До последно нямаше яснота по чии терени голмайсторът ще продължи да се подвизава.

Съкровената мечта на майката на Кристиано

Майката на Роналдо - Долорес Авейро, не крие, че не е искала синът ѝ да вземе точно такова решение, споделяйки, че е предпочитала той да се завърне в родния си Спортинг. Самата тя е огромна фенка на отбора и все още таи надежди един ден да види португалеца в редиците на "лъвовете".

Ако изборът беше в мен...

"Роналдо трябва да се завърне тук. Ако изборът беше в мен, той вече щеше да е тук. Той обича да гледа мачовете на Спортинг. Вече му казах 'Сине, преди да си отида, искам да те видя обратно в Спортинг'. Той отвръща 'Ще видим'. Ако обаче не може да е той, тогава Кристианиньо (синът на Роналдо)", заяви тя, цитирана от "ESPN" и завърши с шега.

"Днес тениската с номер 7 е на Табата (бразилският атакуващ полузащитник на Спортинг). Когато Роналдо дойде обаче, ще бъде негова", допълни още Долорес Авейро.

Вместо в Спортинг, Кристиано Роналдо имаше желание да се върне в друг свой бивш клуб - Реал Мадрид. Кой обаче опропасти подобно историческо завръщане?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички