"Аз спечелих световното, той не"! Бивша звезда на Челси с брутална атака по Кристиано Роналдо


"Аз спечелих световното, той не"! Бивша звезда на Челси с брутална атака по Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

6704 0

Бившата звезда на Челси - Франк Льобьоф, "избухна" с колоритен отговор на феновете на Кристиано Роналдо. Френският бивш централен защитник изтъкна триумфа си на световни финали - нещо, което португалската легенда така и не успява да постигне.

Спорът

Проблемът възникна, когато феновете изразиха възмущение от отразяването на квалификациите за Евро 2024 г. от страна на "ESPN". След изненадващата победа на Шотландия над Испания с 2:0 изданието публикува в социалните мрежи пост, гласящ:

"Скот Мактоминей в момента има толкова голове в евроквалификациите, колкото има и Кристиано Роналдо". Привържениците на португалеца не бяха щастливи от сравнението, но Льобьоф нажежи допълнително обстановката, излизайки с култов отговор.

Думите, които Роналдо едва ли ще забрави

"Имаше две момчета, които казваха, че съм глупав, тъй като не съм знаел нищо и че Роналдо показал на нас, специалистите на "ESPN" как не разбираме от футбол, защото отбелязал гол и бил фантастичен. Казаха също и че никога не съм бил и няма да бъда на нивото на Роналдо", сподели французинът, цитиран от "GiveMeSports" и продължи с отговора си.

"Аз казах: 'Добре, знаете, че сте прави. Никога не съм бил на неговото ниво - аз спечелих световното първенство, а той не", довърши Франк Льобьов.

Кой какво стори на световните финали?

Бившият бранител триумфира драматично на Мондиала през 1998-а година с Франция. Роналдо от своя страна няма успех с Португалия в най-големия футболен форум. На изданието в Катар миналата година "мореплавателите" отпаднаха изненадващо от Мароко в 1/4 финалите от надпреварата.

Докато едни атакуват португалеца, той от своя страна продължава да чупи рекорди по терените.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички