Уейн Рууни: Кристиано Роналдо винаги ще бъде легенда на Манчестър Юнайтед


Уейн Рууни: Кристиано Роналдо винаги ще бъде легенда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2018 0

Една от легендите на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни си спомни за  противоречивото напускане на Кристиано Роналдо от тима през ноември. Британецът също така е на мнението, че по този начин наследството на португалеца няма в отбора няма да пострада.

"Мисля, че това, което направи за Манчестър Юнайтед, е страхотно. Той спечели титли във Висшата лига, спечели Шампионска лига, вкара много голове. Мисля, че феновете и със сигурност за играчите, неговите бивши съотборници, които играха с него никога няма да забравят какво направи той за Манчестър Юнайтед", сподели Рууни пред "CNN".

"Защото в моите очи Роналдо винаги ще бъде легенда на Юнайтед и е наистина жалко как той приключи с клуба. Но не мисля, че това отнема нещо от наследството му", добави още британецът.

Скандалната раздяла на Роналдо с Юнайтед

Кристиано Роналдо се раздели по взаимно съгласие с клуба през ноември след експлозивно интервю с британския журналист Пиърс Морган. В интервюто Роналдо разкритикува треньора Ерик тен Хаг, собствениците на клуба и дори бившия си съотборник Рууни за неговите често остри забележки. След като "червените дяволи" го освободиха Кристиано се присъедини към гранда от Саудитска Арабия Ал Насър.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стана ясно кой е провалил завръщането на Роналдо в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички