Разкритие: Стана ясно кой е провалил завръщането на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид


Разкритие: Стана ясно кой е провалил завръщането на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

10151 0

Кристиано Роналдо е бил много близо до завръщането си в Реал Мадрид през лятото на 2022 година. Наскоро обаче е станало ясно, че мениджърът на "кралете" Карло Анчелоти е бил отговорен за несъстоялото се завръщане на португалеца, твърди "El Nacional".

Португалецът напусна Реал Мадрид през 2018 година, а след това се превърна във футболист на Ювентус. Три години по-късно Роналдо се върна на "Олд Трафорд", обличайки екипа на Манчестър Юнайтед, а през 2022 той се раздели с "червените дяволи", след като даде скандално интервю за Пиърс Морган, в което разкритикува управата на тима.

Роналдо бе освободен от Юнайтед, а според гореспоменатия източник е получил шанса да се завърне обратно в Реал Мадрид, но Карло Анчелоти е казал "не" на подобен трансфер. Причината за решението на италианския специалист не се споменава, но има информация, че президентът на клуба - Флорентино Перес, е бил съгласен португалецът да се завърне.

Кристиано Роналдо е останал крайно разочарован, след като е разбрал, че Анчелоти не е одобрил този трансфер. Петкратният носител на "Златната топка" е смятал, че отношенията между него и италианеца са били отлични.

В крайна сметка, Роналдо се присъедини към отбора от Саудитската професионална лига Ал Насър като свободен агент и вече има девет гола и две асистенции на сметката си в 10 мача за тима от Близкия Изток.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Специалист от Саудитска Арабия определи Роналдо за най-добрия на всички времена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички