Разкритията на бодигарда: Кой командва у Бекъмови и как се държаха с него?


Разкритията на бодигарда: Кой командва у Бекъмови и как се държаха с него?

1565 0

Бившият бодигард на Дейвид Бекъм - Крейг Ейнсуърт, сподели впечатленията си от звездното семейство на бившия футболист. телохранителят започна работа у Бекъмови след служба в Афганистан.

Според "Tikitakas" Ейнсуърт е потвърдил, че сериалът на "Netflix" за бившия футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и ПСЖ е напълно достоверен.

"Виктория е главната в семейството. Мисля, че в почти всички семейства жените са главните и в някои случаи оставят на нас, мъжете, правото да взимаме решения.

Дейвид и Виктория са много професионални и бяха толкова уверени, че бяхме като фонов шум за тях, бяхме част от мебелите. Дейвид беше очарователен.

Децата им се държаха добре, като се има предвид колко внимание получаваха родителите им. За да имат това ниво на слава и да запазят семейството си, те трябва да правят нещо правилно", разказа бодигардът.

"Дейвид е златното момче на Англия. Не познавам нито една знаменитост, която да е толкова обичана от публиката", завърши той. А ето какви разкрития за връзката им направи единствената явна бивша любовница на Бекъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички