Дейвид и Виктория Бекъм с първа поява след скандала с любовницата (СНИМКИ)


Дейвид и Виктория Бекъм с първа поява след скандала с любовницата (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

3896 0

Дейвид и Виктория Бекъм направиха първата си публична поява, откакто Ребека Лус проговори отново за предполагаемата си връзка с бившия футболист.

Към двойката се присъединиха и техни приятели за вечеря в Маями. Включително синът им Бруклин Бекъм и съпругата му Никола Пелц, както и Лионел Меси и съпругата му Антонела Рокуцо. Съотборникът на Меси Серхио Бускетс също присъстваше със съпругата си Елена Галера на вечерята, която явно бележи и края на сезона в МЛС за Интер Маями

ГОРЕЩИ СНИМКИ: ЛЮБОВНИЦАТА НА БЕКЪМ - ПРЕЛЪСТИТЕЛКА, МОДЕЛ И РЯДКО КРИЕЩА КАКВОТО И ДА БИЛО

49-годишната Виктория впечатли с мини рокля, показвайки богатото си деколте и стегнати крака в оскъдното облекло. Дейвид бе стилен, както винаги - с разкопчана риза и елегантен панталон. Двойката се държеше за ръце на излизането от ресторанта и видимо не се улавяше никакво напрежението между тях.  .

Самата Лус бе много ядосана от ситуацията, която е обяснена във филма, направен за Бекъм. "Всичко е "горкият аз". Той трябва да поеме отговорност. Той може да каже каквото си иска, разбира се, и знам, че има имидж, който иска да запази. Но той се представя като жертва и ме кара да изглеждам като лъжкиня, сякаш съм си измислил тези истории. Той индиректно намеква, че аз съм тази, която е накарала Виктория да страда". Тя дори заяви, че Бекъм е изневерил и на нея с модел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички