"120-килограмовия Бекъм" разсмя бившия играч, подигра се на "Скалата" (СНИМИ)


"120-килограмовия Бекъм" разсмя бившия играч, подигра се на "Скалата" (СНИМИ)
Снимка: Getty Images

3211 0

Руса перука, фланелка на Манчестър Юнайтед и слънчеви очила. Това е всичко, което е необходимо, за да прилича някой на Дейвид Бекъм.  Или поне така смята актьорът Дуейн Джонсън - Скалата, който е избрал да се маскира като бившия английски национал. Той дори публикува видео, на което се опитва да повтори и футболните движения на Бекъм.

Освен това се вижда "ужасяващ" сценарий в типичен стил за Хелоуин, с паяци, тикви и дори плашила, които той е поставил в двора на къщата си. "Скалата" слага и описание на снимката, като се описва като "120-килограмовия Бекъм".

Истината е, че Дейвид е на мода, след като документалният му филм беше публикуван в Netflix, където показват негова непознати и интимно страна. Затова не е изненадващо, че актьорът се е съсредоточил върху фигурата си, за да се облича като него.

"Мислех, че се гледам в огледалото“, написа Бекъм в отговор, придружен със смееща се иконка. "Стои ти добре, но може би имаш нужда от по-голяма фланлека, добави той с насмешка. След филма за Бекъм се стигна до редица скандални разкрития от Ребека Лус, която е считана за любовница на Дейвид от миналото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички