Коя е Ребека Лус - любовницата на Дейвид Бекъм? Бивш модел, риалити звезда и братовчедка на известен журналист


Коя е Ребека Лус - любовницата на Дейвид Бекъм? Бивш модел, риалити звезда и братовчедка на известен журналист
Снимка: Instagram

2170 0

Ребека Лус привлече за първи път медийното внимание през 2004 година, когато заяви, че е имала афера с Дейвид Бекъм. Тогава на 26 години работи като помощник и личен асистент на футболиста.

Ребека Лус - прелъстителката, която почти не разведе Бекъм (СНИМКИ)

Бекъм категорично отрече да е изневерявал на жена си Виктория Бекъм, но двамата сами насочиха вниманието отново към предполагаемата афера в новия си документален филм на "Netflix". Именно заради него Лус проговори за втори път, като обвини бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, че се прави на жертва. 

Коя обаче е жената, която почти не съсипа брака на Бекъм?

Ребека е работила като модел, преди да стане асистентка на Дейвид, като е представлявала различни търговски марки. След като става известна от предполагаемата афера, Ребека се появи в множество телевизионни формати, включително и испанската версия на "Survivor". Днес Ребека работи като учител по йога и масажист.

Ребека има холандско гражданство, но е родена в Мадрид. Баща ѝ е холандец, а майка й - британка. Тя живее в Мадрид по времето, когато Дейвид премина от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид.

Свързана е с Пиърс Морган

Любопитен детайл е, че е втора братовчедка на Пиърс Морган, който е редактор в "Daily Mirror", когато Ребека споделя информацията за предполагаемата си афера с Дейвид. Пиърс каза, че е разбрал, че са роднини, след като тя направи обвиненията и преди това не е бил наясно. Именно пред него преди по-малко от година Кристиано Роналдо даде скандалното интервю за Манчестър Юнайтед.

Ребека твърди, че е имала връзка с Дейвид Бекъм, но вече е щастливо омъжена

През 2004 г. Ребека шокира с твърдение, че тя и Дейвид са имали връзка година по-рано, когато е работила като негов асистент. По това време тя говори пред британския "News of the World", твърдейки, че тя и спортистът имат химия помежду си и че тя познава "интимна част от тялото му, която само жени, които са били с него познават". Дейвид категорично отрече твърденията в изявление малко, след като Ребека проговори.

В днешни дни Ребека е омъжена с две деца. Тя се омъжи през 2012 г. за норвежкия доктор Свен Ская, с когото се запознават в риалити предаване. Имат двама. Ребека публикува снимки на съпруга и децата си в своя Instagram, като в момента живеят в Норвегия.

Самата тя направи редица нови признания, включително и как Бекъм показал съобщенията, които си писали, за да се смеят с приятелите му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички