Разясниха защо е станало сбиването, в което пострада майката на Фоудън


Разясниха защо е станало сбиването, в което пострада майката на Фоудън
Снимка: Getty Images

3245 0

В Англия изясниха някои подробности около сбиването, в което едва не взе участие халфът на Манчестър Сити Фил Фоудън. Както е известно, в социалните мрежи се появи клип, на който по време на боксовия мач между Амир Хан и Кел Брук непознати мъже бият майката на футболиста, а той е на косъм да се намеси.

Според сайта fanbanter.co.uk на мястото, откъдето са сцените в клипа, Фоудън е бил придружен освен от майка си, и от своята приятелка. В коридора на арената неизвестен мъж се е обърнал към футболиста с думата "п***а". Дамите с Фоудън са се обърнали към групата, питайки ги кой е изрекъл обидата.

След това майката е блъснала единия от мъжете, който пък я удря по лицето. От Манчестър Сити излязоха с изявление по повод случилото се, като защитиха своя футболист.

"Ние сме шокирани и ужасени от бруталността и последвалата атака срещу член на семейството на Фил. Ще продължим да оказваме на Фил и семейството му цялата необходима подкрепа и помощ", обявиха от "Етихад". А ето какво се случва със закъсалия със закона техен играч Бенжамен Менди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички