Какво се случва? Фил Фодън и майка му участваха в странно меле в Манчестър! (ВИДЕО)


Какво се случва? Фил Фодън и майка му участваха в странно меле в Манчестър! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6543 0

21-годишният нападател на Манчестър Сити Фил Фодън понесе тежко загубата от Тотнъм с 2:3 и късно снощи участва в сбиване на боксовата галавечер, на която Амир Хан загуби от Кел Брук

На събитието, което се проведе в "Manchester Arena", футболистът на "гражданите" бе заедно със своята майка Клеър, а в социалните мрежи се появиха кадри от коридорите на залата, на които се вижда как Фодън не е в настроение и влиза в една стая, а русокоса жена започва да спори с група мъже. 

След това на преден план излиза 41-годишната Клеър, която започва да ги обижда и бута един от тях, а той се обръща и ѝ нанася удар в главата. Следва странно меле, в което майката на Фодън е доста дейна, а самият играч се появява от нищото и посяга да удари някого, но бързо се отдръпва назад.

В коридора е доста тъмно и не се разбира какво точно се случва впоследствие, но в един момент човек от обкръжението на Фил Фодън се появява с пожарогасител в ръка и го размахва заплашително. 

*Какво каза старши треньорът на Сити Пеп Гуардиола след мача - четете ТУК

Вижте потресаващите кадри:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички