Половинката на Неделев: Аз най-много искам той да заиграе на по-високо ниво


Половинката на Неделев: Аз най-много искам той да заиграе на по-високо ниво
Снимка: Instagram

3641 0

Приятелката на Тодор Неделев Анита призна, че със звездата на Ботев (Пловдив) работят за бебе. Брюнетката посочи, че не е тя виновница за това, че българският национал не играе в чужбина. Teзи неща Анита обяви, когато отговори на въпроси на почитателите си в Instagram.

"Да, мислим за дете с Тошко, но кога ще го измислим, е Божа работа. Преди ме обвиниха, че не го пускам да играе в чужбина. А всъщност аз съм човекът, който най-много иска той да се развива и да заиграе на нивото, което заслужава. Отдавна България му е тясна", заяви красавицата.

"Много се възхищавам на качествата и таланта му, горда съм с него. Той не се възприема като суперзвезда, понякога е по-скромен, отколкото трябва, но такъв му е характерът. Тошко ме спечели с доброто си сърце, с това, че е здраво стъпил на земята, не е комплексиран и не се главозамайва от слава и пари. Много е грижовен, забавен и най-важното - търпи ми вече почти 6 години лъвския характер", допълни Анита. А ето каква жена вдъхновява капитана на ЦСКА Юрген Матей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички