СНИМКИ: Любителка на разголването вдъхновява капитана на ЦСКА


СНИМКИ: Любителка на разголването вдъхновява капитана на ЦСКА
Снимка: Instagram

11072 0

Приятелката на капитана на ЦСКА Юрген Матей най-накрая разкри, че е във връзка със защитника. Шеметната Сабрина, незнайно защо, досега не се показваше публично с нидерландския футболист, което е странно. Според фенките на "червените" нидерландецът е един от най-симпатичните играчи на тима.

Жената до Матей се казва Сабрина и според "България Днес" се занимава с дигитални технологии. Тя има около 11000 последователи в Instagram, без да е публична личност, и това се дължи на снимките, които публикува. На много от тях тъмнокосата хубавица е по оскъден бански и оставя малко на въображението.

С тази си склонност към голотата Сабрина изобщо не си прилича със своя любим. Бранителят е скромен и примерен, винаги се изказва премерено. Изглежда обаче дългокосата му половинка му влияе добре, защото представянето му с червената фланелка е доста стабилно.

Както всяко типично футболно гадже, и нидерландката обича екзотичните дестинации. Наскоро тя и Юрген са били на почивка на Малдивите, като не пропусна да се възползва от фона, за да обогати профила си в социалните мрежи с разголени фотоси. Сабрина живее с футболиста в София, но докато той е на лагер в Турция, ще си остане в Нидерландия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички