Тодор Неделев: Радвам се, че успяхме да задържим третото място


Тодор Неделев: Радвам се, че успяхме да задържим третото място
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

2145 0

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев беше избран за играч на дербито с Локомотив Пловдив. Той даде две асистенци и беше с основен принос за успеха с 2:1 в битката под Тепетата.

"Победихме с много труд. аз само мога да поздравя нашия вратар, защото ако не беше спасил дузпата, нямаше да спечелим този мач. Тази награда той я заслужава или Виктор Генев, той вкарва във второ поредно дерби. Радвам се, че успяхме да спечелим и да задържим третото място.

Мисля че да, нормално е пред нашата публика като в такъв момент гостуващият отбор да изпусне дузпа ние да се съвземем и да играем каквото можем. Радостно е, че играхме нашия футбол и отбелязахме два красиви гола.

Имаме футболисти, с които можем да играем добър футбол. Много се накъсваше играта през първата част, най-важни бяха трите точки, щастливи сме всички.

Мисля, че започнахме добре втория полусезон - имам 7 точки. Днес особено второто полувреме започнахме да се напасваме в нашия стил, надявам се по-дълго време да владеем топката и да печелим"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички