Любовна драма разконцентрира Неделев преди Левски


Любовна драма разконцентрира Неделев преди Левски
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

2038 0

Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев не мисли много-много за предстоящото дерби с Левски, разкриха от Коматево. Националът се е разделил наскоро с дългогодишната си приятелка Анита Терзийска и сега изживявал любовна драма, пише "Меридиан мач".

Двамата бяха заедно по време на купона за рождения ден на Неделев, който беше на 7 февруари. Ден по-късно в социалните мрежи имаше снимки, на които се вижда, че Тошко и Анита са все още двойка. Седмица след това обаче Терзийска призна за раздялата. Навръх деня на влюбените - 14 февруари, тя пусна снимка, на която вечеря с мъж, на който лицето не се виждаше и написа: "Когато си необвързан, но си имаш най-добър приятел, с който да споделиш празника".

От лагера на Ботев разкрили, че раздялата се е отразила на формата на Тодор Неделев, който очевидно бил разсеян в последно време. Той правил всичко възможно, за да прикрие драмите, но не се получавало много-много.

Все пак на Коматево вярват, че звездата на отбора отново ще бъде на висота при подновяването на първенството в неделя, което съвпада с гостуване на най-омразния отбор за "жълто-черните" фенове -Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички