Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев разкри защо не е получавал оферти от други клубове


Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев разкри защо не е получавал оферти от други клубове
Снимка: БГНЕС

538 0

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев даде пресконференция пред медиите, след като подписа нов договор с "канарчетата". Той сподели, че не е получавал оферти от други отбори, а целта му е да влезе възможно най-бързо във форма, след като дълго време лекуваше контузия:

"Три години и половина не бях в Ботев, бях в Германия и съм щастлив, че съм тук сега. Щом са минали десет години и още съм в Ботев Пловдив, всички трябва да разберат, че това е отборът на сърцето ми. Надявам се колкото се може по-бързо да възвърна формата си и да помогна на Ботев Пловдив", започна той.

"Нямах други предложения, защото не мисля, че някой отбор би взел футболист след толкова дълго отсъствие заради контузия. В този момент моята цел беше да се възстановя и да подпиша с Ботев Пловдив", добави още Неделев.

"Решението е най-вече на доктора и рехабилитаторите на отбора кога ще се завърна. Чувствам се добре. Започнах рехабилитация, но мисля, че ще ми трябва още известно време, за да почна да играя", завърши футболистът на Ботев.

А ето каква заплата ще получава Неделев според информации в българските медии.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Най-странните трансферни "суми", за които не сте и предполагали

Предвид коронакризата през този летен трансферен прозорец не очакваме космически сделки, на каквито бяхме...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама