"Подарено" Бентли, жени, алкохол и разправии: Най-лудата вечер в живота на Майк Тайсън


"Подарено" Бентли, жени, алкохол и разправии: Най-лудата вечер в живота на Майк Тайсън
Снимка: Getty Images

3130 0

Майк Тайсън е радвал боксовите фенове не само с доминантните си изяви на ринга през 80-те и 90-те, но и с екстравагантния си лайфстайл, който е включвал какво ли не. Неотдавна един от известните рапъри през изминалия век - Ед Лавър, разказва за най-щурата нощ не само в своя живот, но и в тази на Железния Майк.

История за "Подарена" кола, жени, алкохол и разправии

Ед Лавър разказва тази история в подкаст през вече далечната 2017-а година. Случката се разиграва в края на 80-те, а детайлите около нея са скандални и наистина щури, включвайки "подарена" кола, много алкохол, жени и разправии.

"Бях напът да вляза в един клуб и пред очите ми бе Майк. Той веднага ме позна и каза "Хайде да се махаме от тук, ужасно е, нека идем в клуба с яките к$#ви и големи задници", разказва Лавър.

"Стигнахме до въпросния клуб и ни направиха проблем, че не могат да ни пуснат. Майк се ядоса и започна да налита на бой, стана голяма разправия, която можеше да се превърне във война. В крайна сметка мениджърът се появи и Майк, аз и целият му антураж влязохме".

"Останалото е история. Всичките готини жени го налазиха, а той реши да поръча над 20 бутилки от най-скъпото шампанско. Около 1 часа през нощта, той ми каза да ида при диджея и да му кажа, че купува целия бар - всеки може да пие безплатно и той наистина направи това - плати за всички в клуба".

"Подарената" кола

"Дойде време да се прибираме и казах на Майк, че трябва да ме закара до нас. Той каза, че е прекалено пиян и не може да кара. В крайна сметка, хвърли ключовете си за своето скъпо Бентли, а аз останах без ума и дума".

"Прибрах се със скъпата кола у нас и веднага я паркирах в гаража, уплашен да не я открадне някой. Минаха седмици, месец и никой не си я потърси, докато не ми се обади негов човек и ме попита "Случайно една от колите на Майк да е в теб?" На следващият ден дойдоха и я прибраха".

Равносметката

"Години по-късно срещнах Майк в Лас Вегас. Спомнихме си за хубавите дни, които сме имали заедно и тогава той ми каза, че всъщност е подарил колата ми, а тя ми е била взета зад неговия гръб. Бях бесен, така че си искам колата! Да знаете, хора на Майк", завършва историята рапърът.

Историите около живота на Майк Тайсън винаги са култови, забавни, но понякога и тъжни. Ето как през сълзи Железния Майк говори за величието на Мохамед Али.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички