"Всичко е лъжа" - майката на Роналдо защити връзката му с Джорджина


"Всичко е лъжа" - майката на Роналдо защити връзката му с Джорджина
Снимка: Getty Images/Guliver

4386 0

Майката на Кристиано Роналдо разкритикува съобщенията, че футболистът и приятелката му Джорджина Родригес са на ръба на раздялата, като нарече твърденията "лъжи".

"Всичко това е лъжа"

Множество издания твърдят, че двамата имат сериозни проблеми, въпреки че двойката и техните пет деца се преместиха в нов дом в Рияд само преди няколко месеца. Испанската телевизионна програма, Socialite, твърди, че на Роналдо му е "писнало" от навика на 29-годишния модел да харчи много пари в търговски център в Рияд.

Испански TikToker, Абел Планелес пък твърди, че фен му е казал за скандал между двойката, докато се качват на самолет. 

Говорейки по време на откриване на магазин в родната ѝ Мадейра, майката на Роналдо, Долорес Авейро, опроверга слуховете. "Всичко това са лъжи. Всяка двойка спори, но написаното е лъжа", каза 68-годишната жена пред медиите на пресконференция за откриването на магазин в Мадейра. Наскоро пък Джоржина се прехласна по снима на Меси и съпругата му Антонела.

Роналдо и Родригес, които са заедно от 2016 г., отвърнаха на докладите. В публикация в социалните мрежи Джорджина написа: "Ревнивият измисля слух, клюкарят го разпространява, а идиотът му вярва". Дни по-късно 38-годишният Кристиано публикува романтична снимка в своя Instagram, на която двойката се целува, с надпис: "Наздраве за любовта".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички