От противников отбор, но помогна на Роналдо в битката за титлата и имитира неговото "Siu" (ВИДЕО)


От противников отбор, но помогна на Роналдо в битката за титлата и имитира неговото "Siu" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1847 0

До доста любопитен момент се стигна в двубой в саудитската професионална лига в двубоя между Ал Хилал и Ал Итихад. Двата тима завършиха 2:2, като по този начин Кристиано Роналдо и неговият Ал Насър останаха само на 3 точки от върха.

Радост като на Роналдо

Битката за шампионската титла е между Ал Итихад и Ал Насър, но и двата тима допускат доста грешки, като Итихад можеше вече да е на 5 точки от Роналдо и мечтата му за първа титла от 2020 година насам. Лидерът в класирането обаче допусна късно изравняване и 2:2 срещу Ал Хилал, а радостта на Майкъл, който отбеляза гола, направи препратка към Роналдо.

Той се зарадва по същия начин, както португалецът с обичайното за него "Сууу". А в социалните мрежи веднага се запитаха дали по този начин не показва, че предпочита именно Ал Насър да стане шампион в Саудистка Арабия. Именно Ал Хилал спечели последните 3 надпревари и изглеждаше като най-силния съперник на Ал Итихад преди края на кампанията, до която остават едва 3 срещи. Вече обаче изостават на 13 точки от върха, а в единствен преследвач се превърна Ал Насър. А в последния мач Роналдо за пореден път не скри разочарованието си от своите съотборници в саудитския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички