Обидно за Григор Димитров? Мадалина използва 1 дума за случилото се и показа гърдите си (ВИДЕО)


Обидно за Григор Димитров? Мадалина използва 1 дума за случилото се и показа гърдите си (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

19341 0

Първата ракета на България Григор Димитров изпрати изключително успешен сезон. 32-годишният хасковлия бе като прероден през последните месеци, въпреки че преживя горчив опит в личния си живот. И по-конкретно в любовния такъв.

Раздялата между Григор Димитров и Мадалина Генеа

В продължение на няколко месеца той бе заедно с румънската актриса и модел Мадалина Генеа. Двамата изглеждаха много влюбени и се появяваха на редица публични събития заедно, като Гришо често получаваше подкрепа и на корта от половинката си.

Връзката им обаче продължи за кратко. След това имаше странни прояви и от двамата - намеци срещу другия и това, което е сторил, индиректни подмятания и обобщено казано - детинско поведение, което продължи по-дълго от Мадалина.

В крайна сметка изглежда сякаш всичко между двамата вече е изчистено и са продължили напред. Явно 36-годишната Генеа, която се радва на добри резултати от премиерата на филма "Дълбок страх", в който е главен герой, не помни с нищо лошо последните месеци.

Мадалина Генеа показа "тяло на богиня"

Тя вярва, че лятото и последните месеци са били перфектни за нея. "Спомени от перфектно лято" - написа към кадри, които сподели в личния си профил в социалната мрежа Instagram.

На тях Мадалина Генеа показва и перфектната форма, в която се намира. Забелязват се коремните ѝ мускули, като поставя акцент и върху своите гърди. Вижте кадрите чрез прикаченото видео по-долу в материала.

Съвсем наскоро пък всички се притесниха за Гришо: Мадалина призна с безпощада, че е причинявала най-голямата възможна болка за един мъж (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички