"Григор Димитров хвана окото на Мадалина Генеа - тя реагира"


"Григор Димитров хвана окото на Мадалина Генеа - тя реагира"
Снимка: Instagram

31498 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи така, че много световноизвестни издания да пишат за него покрай приказния край на сезона в Париж. Вече близо седмица след това, популярна медия отново насочи внимание към Гришо. Но и заради Мадалина Генеа.

Sportskeeda, който е известен не само с интересното си съдържание, но и със статистическо проучвания и извадки, заговори за 32-годишния българин и за 36-годишната румънка. Макар и вече да мина достатъчно време от въпросния разказ.

Напомниха за Григор Димитров и Мадалина Генеа

"Впечатляващото представяне на Григор Димитров, който стигна до финала на турнира в Париж през 2023-та година, хвана окото на актрисата Мадалина Генеа" - започва въпросният материал.

Григор Димитров vs Big Three

Впоследствие се описва по-подробно подвигът на 32-годишния българин и биват напомнени опонентите, които бяха сразени - Лоренцо Музети, Даниил Медведев, Александър Бублик, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас.

Посочва се, че хасковлията е бил емоционален след загубения финал и е получил подкрепата на мнозина. "Сред тях бе и румънският модел Мадалина Генеа. Тя изрази колко е горда от Димитров и представянето му" - пише Sportskeeda.

"Димитров и Генеа разпалиха слуховете, че излизат заедно, по-рано през тази година, след като тя бе забелязана на мача му срещу Карлос Алкарас. След това бяха заедно на ваканция в Италия и присъстваха на някои големи събития на червен килим заедно.

Все пак, според най-скорошните информации, двамата са прекъснали взаимоотношенията си през септември месец. Генеа не е била забелязана да придружава бившия номер 3 в света от мачовете на US Open" - допълва още изданието.

Вижте и СНИМКА как Мадалина Генеа подкрепи Григор Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички