Как се справя след Григор Димитров? Мадалина за болезнена тема - обвини го в ужасни неща (ВИДЕО)


Как се справя след Григор Димитров? Мадалина за болезнена тема - обвини го в ужасни неща (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

10388 0

Бившата половинка на Григор Димитров - Мадалина Генеа, продължава да бъде много активна в личния си профил в социалната мрежа Instagram. Румънската актриса и модел отговори на някои въпроси от своите последователи чрез специални видеа.

Един от въпросите бе как се справя с разбито сърце. Както е известно, тя и най-добрият български тенисист бяха заедно в продължение на няколко месеца през тази година, преди да се разделят.

Как Мадалина Генеа преживява Григор Димитров?

Рецептата на Мадалина след всяка раздяла е една и съща, разказва тя. Според нея дори е за отпразнуване фактът, че се отървава от хора, която не я обичат и нямат уважение към нея - което би било ужасно, в която и да е връзка.

"Как се справям с разбито сърце? О, скъпа. И аз съм част от "този клуб". Не мислиш ли, че е много хубава причина да празнуваш, когато се отървеш от хора, които не те обичат и нямат уважение към теб. Не мислиш ли, че е много хубава причина да празнуваш живота и да си щастлива.

Всеки път, когато ми се е случвало, просто започвам да виждам нещата по-добре в моя живот. Да се концентрирам и така нататък. Да се съсредоточа върху любовта към себе си, да се развивам, да подобрявам нещата за семейството ми, за дъщеря ми.

Да се концентрирам върху това, което наистина има значение, и върху хората, които наистина ме обичат. Така че, бъди щастлива" - бе отговорът от 36-годишната румънска красавица. Неотдавна пък Мадалина Генеа обиди Григор Димитров и "мъжествеността му" с грозна проява.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички