БГ футболна красавица около Григор Димитров: Двамата се срещнаха в София (ВИДЕО + СНИМКА)


БГ футболна красавица около Григор Димитров: Двамата се срещнаха в София (ВИДЕО + СНИМКА)
Снимка: Instagram

49819 0

Най-добрият тенисист на България - Григор Димитров, завърши годината по впечатляващ начин, надвивайки куп именити съперници и оставайки само на крачка от трофея от сериите "Мастърс 1000" в Париж.

Първата ни ракета допусна поражение от световния номер 1 Новак Джокович във финала на надпреварата. Въпреки това, той спечели сърцата на феновете с великолепната си игра и отдаденост. Гришо обаче изгуби това на доскорошната си половинка Мадалина Генеа.

Румънската красавица и първата ни ракета се разделиха току преди двубоя му с новоизгрялата суперзвезда на тениса Карлос Алкарас в началото на октомври. 

Димитров обаче изглежда е превъзмогнал случилото се. Той демонстрира страхотно хладнокръвие както срещу втория в световната ранглиста, така и последвалите си срещи. Около него пък мигновено започнаха да се навъртат нови красавици.

Една от тях е познатата като "музата на Лудогорец" Татяна Мирошина. Блондинката е популярна с пристрастията си към разградчани и футбола като цяло. По всичко личи обаче тя следи и тениса.

Димитров се завърна в България, след като изигра последния си мач за годината. Той бе поканен на специално събитие в София, където беше и самата Мирошина. Тя се похвали със снимки и клипове с Гришо в социалните мрежи.

А възможно ли е румънката и родният тенисист отново да се съберат? Отговорът на хора от кръга на Григор Димитров.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички