Новак Джокович се забърка в поредна драма, този път с... Косово


Новак Джокович се забърка в поредна драма, този път с... Косово
Снимка: GettyImages

8725 0

На пресконференцията след поражението от Холгер Руне на четвъртфиналите на Мастърса в Рим - Новак Джокович, говори за Косово и похвали страната като неделима част от идентичността на сърбите. Той сподели, че иска да пътува до там със семейството си и там да кръсти децата си - осемгодишния Стефан и петгодишната Тара.

Отговорът не закъсня и пристигна под формата на публикация в "Twitter". От Прищина косовският министър на културата Хайрула Чеку бе категоричен: "Без ваксина - няма вход".

В сръбските медии мнозина приеха това като провокация, тъй като мерките срещу коронавируса вече се разхлабват в световен мащаб, а Джокович вече получи разрешение да влезе в Съединените американски щати. В крайна сметка, дори Косово позволява влизането на неваксинирани личности.

Припомняме, че Новак Джокович предизвика голяма сага с желанието си да не се ваксинира против COVID-19, пропускайки изданието на "US Open" през 2021 година.

Сърбинът определено знае как да стартира скандали. По време на мача с Холгер Руне Джокович си го изкара на съдията, а след това погна своя екип.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички