Бербатов с призив към абитуриентите: Някои грешки са непоправими


Бербатов с призив към абитуриентите: Някои грешки са непоправими
Снимка: Lap.bg

1814 0

Бившият българския национал и световна звезда Димитър Бербатов коментира видеото, което стана популярно в социалните мрежи как се кара на абитуриент, показал се през прозореца на колата.

Неговата кола се приближава до тази, возеща момчето, седнало отвън на прозореца на дясната врата. И докато младежът разпознава веднага и се зарадва, че насреща му е голямата футболна звезда, Бербатов започва да му се кара.

Отговорност дори и при забавлението

"Забавлявайте се, купонясвайте, но винаги бъдете концентрирани в нещата, които правите. Концентрацията може да ви спаси в определени моменти, най-вече когато става въпрос за шофиране на автомобили". Така Димитър Бербатов се обърна към абитуриентите пред bTV.

"В тази ситуация аз наблюдавах момчетата 7-8 минути, защото карахме зад тях. Очаквах в един момент той да се прибере в колата, обаче като видях, че не се случва това нещо, трябваше да предприема някакви мерки", обясни той.

"Ако трябва да се извинявам под някаква форма, то ще е на родителите му, не на момчето. Правя го с цел да предотвратим някакви неща, които се случват напоследък. Хората, които протестират всеки ден на бул. Сливница, те страдат заради такива неща, защото на пътя никой не е сам, ти зависиш от концентрацията на други хора".

"Сблъсквал съм се със същите проблеми, които всеки родител има. Когато говоря тези неща, аз се обръщам и към моите деца". Аз също съм се червил и извинявал пред други родители, след като моето дете е направило някаква беля или грешка, призна той, като определи, че някои от грешките, които правят младите може да са непоправими. Той призна, че не е бил на своя бал, защото не е виждал смисъл. Бербатов междувременно не спира да води своята битка за БФС и очаква положителен развой.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички