Ули Хьонес с поредна атака, направи ПСЖ и Манчестър Сити на пух и прах


Ули Хьонес с поредна атака, направи ПСЖ и Манчестър Сити на пух и прах
Снимка: Getty Images

1729 0

Бившият президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес за пореден път изрази недоволството си от модела на работа в ПСЖ и Манчестър Сити. В подкаст предаване той заяви, че президентът на парижани Насел Ал-Хелаифи едва ли изобщо се интересува от футбол:

"Не знам дали изобщо президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи харесва футбола. За разлика от него аз съм работил за парите си, докато той ги получава като подарък. Дават му ги наготово и на него не му се налага да работи за тях. Когато поиска да си купи даден играч, той се обръща към своя емир за средства", изригна Хьонес.

"И двата клуба все още не са спечелили нищо! Нищо, абсолютно нищо! И ПСЖ ще продължи да губи от нас - не винаги, но от време на време. Това трябва да е целта ни. Амбициран съм да им покажем, че "вашите шибани пари не струват нищо", добави той, визирайки турнира Шампионска лига и загубата на ПСЖ от Байерн Мюнхен във финала през миналата година.

"Какво виждаме в Париж? Там планират нещата само за година напред. Не, това не е моят начин. Аз гледам на нещата от икономическа гледна точка. Не бих заложил всичко наведнъж, за да ме тупат по рамото след година-две, а след мен и потоп после".

"Когато взимаш определени решения, трябва да си убеден, че имаш сигурност за три-четири години напред в случай, че изведнъж всичко се провали", каза още Ули Хьонес, който лежа в затвора заради данъчни измами преди време!

През вчерашния ден пък се заговори, че може да се стигне до изненадващ трансфер по оста Байерн Мюнхен - Манчестър Сити, тъй като Хосеп Гуардиола се е срещал със звездата и голмайстор на тима - Роберт Левандовски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички