Бивш съотборник на Хари Магуайър взе 1 милион от лотарията - безценна реакция (ВИДЕО)


Бивш съотборник на Хари Магуайър взе 1 милион от лотарията - безценна реакция (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2946 0

Бившият футболист на Шефилд Юнайтед Тери Кенеди, който има 24 мача за "остриетата", спечели от лотарията 1 милион паунда. Тери е и бивш съотборник със сегашния капитан на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър.

Кенеди, който тогава е популярен като "рижавия Джон Тери", спира с футбола рано-рано в своята професионална кариера, тъй като е постоянно измъчван от контузии в своето коляно.

Все пак през тази седмица животът на Кенеди се промени изцяло, тъй като бе информира, че печели 1 милион паунда от лотарията. Видео с негово участие набира все по-голяма популярност в социалните мрежи.

На него той говори по телефона с човек, който работи в лотарията. През това време Кенеди държи здраво билета си в ръка, намирайки се на работното място. Същевременно безценната му реакция е заснета от негов приятел.

Всичките му колеги за повече от щастливи за Тери Кенеди, което прави цялата ситуация още по-специална, а атмосферата по-празнична.

Със сигурност и неговата половинка в живота ще е повече от щастлива. Често дамите имат особена роля не само в личния, но и в професионалния живот на футболистите (и директно в кариерите им). Малко по-различен е нашумелият случай, в който се смята, че съпругата на екс звезда на Барса е... поръчала побой над футболистка на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички