"Не сме съгласни": Родителите и 12-те години разлика съсипват любовта на Мадалина с Дзаниоло


"Не сме съгласни": Родителите и 12-те години разлика съсипват любовта на Мадалина с Дзаниоло
Снимка: Instagram

5665 0

Футболистът Николо Дзаниоло е едно от имената, които се споменават в медиите, когато става дума за бившите любови на приятелката на Григор Димитров - Мадалина Генеа. Но какво всъщност се случи между тях? Ще Ви разкажем историята според публикациите в италианските медии.

За връзка между двамата започва да се говори през декември 2020 година, когато италианецът и румънката публикуват еднакви картинки в профилите си в Instagram. Тя представлява рисунка на двама влюбени, които се прегръщат. Обществеността е изумена, защото приятелката на атакуващия халф на Рома - Сара Скаперота, е бременна от него, а румънката е с 12 години по-възрастна. Тя е на 32, а Николо - само на 20.

Според vanityfair.it Генеа е толкова увлечена, че публикува стори в Instagram, което гласи: Мога ли да те целувам през цялото време? 25 часа на ден", а Дзаниоло препубликува съсъдржанието в своя профил и отговаря с "Какво казваш?".

Само месец след разкриването, че са двойка, майката на футболиста - Франческа Коста, споделя, че със съпруга ѝ не са съгласни на тази връзка. "Съпругът ми и аз не сме съгласни с честите срещи, които Николо има с Мадалина Генеа. Затруднени сме от ситуацията, в която е той с тази жена, страхуваме се, че някой иска да съсипе кариерата му", казва италианката.

Впоследствие Скаперота се разделя с Дзаниоло и прави аборт, а според медиите причината за това не е румънката. Това потвърждава и майката на настоящия футболист на Галатасарай. "Когато ни каза, че Сара, бившата, чака дете, той беше отчаян. Той се караше със Сара, защото в онези дни разбра, че вече не е влюбен в нея", казва Коста.

По-късно самата актриса и модел публикува опровержение за връзка с младока, но той пък казва, че наистина са заедно и е щастлив с нея.

Изглежда, че под натиска и на родителите, и на обществото, Мадалина и Николо се разделят, при това не след дълго. По-късно новата любов на най-добрия ни тенисист ще признае, че не е преживяла добре тази разлъка.

"За известно време ми беше наистина трудно, но след това успях да намеря начин нещата да работят за мен. Научих се да пазя личния си живот възможно най-личен", споделя тя пред gsp.ro. А в родината на Мадалина избухнаха с ужасяващи атаки срещу нея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички