Нервни кризи, секс за пари и "режисирани връзки" със звезди? В Румъния съсипаха новата приятелка на Григор Димитров


Нервни кризи, секс за пари и "режисирани връзки" със звезди? В Румъния съсипаха новата приятелка на Григор Димитров
Снимка: Instagram

26280 0

Ужасяващи  твърдения за новата приятелка на Григор Димитров направи румънският сайт atacpersoana.ro. Медията излезе с позиция, че екип от разследващи журналисти е стигнал до "факти и доказателства" за Мадалина Генеа, които биха притеснили и най-влюбения мъж. В общи линии, румънката е атакувана, че е скъпоплатено момиче на повикване, а връзките ѝ с известни мъже се основават на секс за една, максимум няколко вечери. 

Жестоки "разкрития" за живота на Мадалина - новата "тръпка" на Гришо

Красавицата, за която скоро се разбра, че е оплела в мрежите си родния тенисист, се твърди, че е имала връзка с богат швейцарец на възраст над 65 години, когото е убедила да купи апартамент в Румъния на брат ѝ. Сайтът пише, че Генеа си ляга с мъжете, с които излиза, на първата среща, при това без да взима предпазни средства, което е довело до две непланирани нейни бременности.

"Получихме данните си от източници и сме готови, в случай, че бъдем атакувани от правна гледна точка, както очакваме, да предоставим солидни доказателства, но и много повече подробности от нашето разследване", пишат от atacpersoana.ro. В следващите редове можете да се запознаете с всички твърдения, с които румънската медия излезе. 

65-годишен швейцарец купува апартамент на брат ѝ? 

В периода 2014-15 г. тя е имала връзка с над 65-годишен швейцарец, от когото е получила скъпи бижута и го е убедила да купи на брат ѝ Алин Флорин Генеа апартамент чрез банков кредит за 90 000 евро. "Това се нарича маскирана проституция", пишат румънците.

Връзка с Леонардо ди Каприо? 

"Връзката" на брюнетката с Леонардо Ди Каприо е за няколко интимни контакта в рамките на няколко дни. Мадалина е пътувала до Австралия в ролята си на момиче на повикване, като е платила сама полета си. След като е била с актьора в хотелска стая, тя се е обадила на папараци, за да им направят обща снимка на балкона. "Те никога не са били заедно, както тя се опитва да продаде на медиите. Връзката им се свеждаше до няколко интимни контакта за няколко дни", пише atacpersoana.ro.

Провал на връзката с Джерард Бътлър заради нервни кризи? 

С Джерард Бътлър румънката е излизала няколко месеца, през което време той е бил и с други жени. Актьорът обаче напуска красавицата, тъй като тя имала истерични пристъпи, по време на които губи контрол и буквално си удря главата в стената, твърди atacpersoana.ro. Пристъпите ѝ били осеяни със суицидни тенденции, а Бътлър се оплаквал на близките си от кризите на Генеа. "Очевидно тя има това поведение с всички мъже, с които спи. Всички без изключение бяха тероризирани", се споменава в материала. 

Бременност и искане на 700 хиляди евро

Генеа имала интимна връзка с Майкъл Фасбендер през 2014 г. и след първата нощ с него се твърди, че е забременяла. Четири месеца по-късно е направила аборт в Италия. Румънката се е опитала да изнуди Фасбендер за детето, искайки му 700 000 евро, но не ги получава и се разделят.

Още акценти от шокиращите връзки на румънската красавица

Имала е двумесечна връзка с дизайнера Филип Плейн, но той я изоставя, шокиран от нервните ѝ пристъпи.

Имала е интимни връзки и с актьорите Ейдриън Бруди и Джъд Лоу, но те са били за по една нощ.

През 2020 г. любимата на Григор Димитров гостува на яхтата на 9 г. по-младия от нея милионер Леонардо Мария Дел Векио. Твърди се, че той я изгонил от лодката си след нейна нервна криза и неприемливо поведение.

Когато е на 21 г., е преспала с Ерос Рамацоти през първата вечер на познанството им. Генеа участва в клипа на певеца "Il tempo tra di noi".

Докато имала връзка с бизнесмена Драгош Савулеску, Мадалина му изневерила с футболиста Марко Бориело, както и с румънския модел Богдан Влъдау. Когато Савулеску научил за аферите, той приключил взаимоотношенията си с нея.

Красавицата е имала и еднократна афера с актьора Орландо Блум, като след любовната нощ той не пожелал да продължи контакта си с нея. 

Няколко седмици след като се запознала с милионера Матей Стратан, се твърди, че моделката е забременяла от него. Той обаче не е бил готов да стане баща и след раждането на дъщеря им връзката им приключила, пише изданието.

Мадалина - момиче на повикване, според скандалните обвинения на румънска медия

Във висшите кръгове, където румънката избира любовниците си, никой не я иска за съпруга, тъй като богаташите разбират един от друг, че тя е минала през леглото им. Твърди се, че богат любовник в Италия я изоставя, след като научава, че тя е била с някои от близките му приятели. Мъжът къса с влюбената Мадалина веднага.

Атаките към брюнетката продължават с обвинение от медията, че във висшите кръгове на Милано, Рим, Ню Йорк, Лос Анджелис, Лондон и Дубай е известно, че Генеа е достъпна срещу заплащане. Тя била в списъка на престижни агенции в Лондон, Ню Йорк и Ел Ей като модел, чиито сексуални услуги са достъпни за богати и щедри мъже. Мадалина била покровителствана от известна "мадам" от английската столица.

Отзвук след медийната публикация срещу Мадалина 

Няколко медии по света споделят част от информацията в свои материали, цитирайки първоизточника. Оригиналният материал продължава да е поместен в atacpersoana.ro, като е публикуван в края на 2022 година. 

Няма информация за легални действия срещу медията, но така и не са публикувани/потърсени доказателства за твърденията, изразени от разследващите журналисти на румънския сайт. 

Дали са верни всички, част или нито едно от твърденията едва ли ще разберем някога, но едно не може да се отрече - личността на Мадалина Генеа е изключително интересна. Също така едно е сигурно - новата "тръпка" на Григор Димитров Мадалина е била в "опасна близост" с Кристиано Роналдо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички