Николо Дзаниоло: В Рома ми казаха, че сме братя, но никой не ме поздрави, когато си тръгнах


Николо Дзаниоло: В Рома ми казаха, че сме братя, но никой не ме поздрави, когато си тръгнах
Снимка: Getty Images

1842 0

Бившият играч на Рома Николо Дзаниоло е останал разочарован от начина, по който напусна клуба през януари, като сподели, че никой не го е поздравил въпреки атмосферата и братството в съблекалнята.

Дзаниоло напусна Рома след спор с феновете и ръководството на клуба. Наскоро той сподели, че е останал разочарован от съотборниците си, които не са го изпратили както той е очаквал.

"Бях разочарован от реакцията на почти всички. Няма да назовавам имена, но в Рома ми казаха, че сме като братя, но никой не ме поздрави като си тръгнах", каза футболистът на Галатасарай.

"Семейството ми беше уплашено от поведението на феновете, които дойдоха в дома ми. Хората бяха толкова ядосани, че дори не можех да говоря нормално с тях. Изключвах телефона си, защото получавах толкова много лоши съобщения", добави още Дзаниоло.

Най-различни източници пък информираха, че Дзаниоло е имал разправия с мениджъра на "вълците" Жозе Моуриньо и именно заради това се е стигнало до трансфер в Галатасарай. Футболистът пък наскоро направи мечтан дебют за турския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички