Голямата грешка на Мадалина, след която феновете вече не завиждат на Григор за нея


Голямата грешка на Мадалина, след която феновете вече не завиждат на Григор за нея
Снимка: Instagram

68383 0

Всички завиждаха на колегата на Новак Джокович за новата му приятелка, докато не я видяха без фотошоп. Това написа македонско списание по повод новото гадже на Григор Димитров - Мадалина Генеа, която е смятана за една от най-красивите жени в света.

Според zenskimagazin.mk покрай връзката между тенисиста и румънската актриса интересът и към двамата расте, особено към брюнетката. Изданието отбелязва, че когато се заговори за любовта ѝ с българина, Генеа е направила рекламна кампания за бански костюми.

"Атрактивната румънка изглеждаше фантастично и е трудно да се каже коя нейна снимка е по-добра. И мъже, и жени коментират спиращата дъха фигура, както и ангелското ѝ лице, което предизвиква сравнения със София Лорен.

И всичко това щеше да е страхотно, ако наскоро Мадалина не беше допуснала една голяма грешка - появи се на фестивала в Кан и според мнозина е била недостатъчно отпочинала или с лош грим", пише съседското издание.

От zenskimagazin.mk отбелязват, че ако се сравнят снимките на Мадалина в Instagram и тези на живо, не може да се повярва, че това е една и съща жена. В социалните мрежи румънката изглеждала на 20 и няколко години, с безупречно лице, но на живо е "друга история". А според босненско издание Гришо е с Генеа, за да дразни бившата си Лолита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички