ВИДЕО: Новата на Григор може да е вкарала в леглото си и Кристиано Роналдо


ВИДЕО: Новата на Григор може да е вкарала в леглото си и Кристиано Роналдо
Снимка: Instagram

11146 0

За вероятната нова приятелка на Григор Димитров - Мадалина Генеа, вече се знае, че е имала връзки с известни мъже. Тя е въртяла любов с актьорите Джерард Бътлър и Леонардо Ди Каприо, както и с футболистите Марко Бориело и Николо Дзаниоло. Красавицата обаче може да е мачкала чаршафите с една от звездите на футбола - самият Кристиано Роналдо, а информацията преди няколко години публикува "Mundo Deportivo".

Какво ги свързва?

Доказателство за връзка между португалеца и новата страст на Димитров няма, а и тя самата отрича, но медиите допускат, че румънката не е останала безучастна пред чара на един от плейбоите в света на футбола. Факт е, че той я избира за рекламата на първия си парфюм - "Cristiano Ronaldo Legacy".

Прилича на негова бивша

В рекламата на парфюма тогава 27-годишната Генеа се снима в няколко провокативни сцени, облечена в секси тоалет, а футболистът е с гол торс. Двамата дори се целуват в кадрите. В Румъния отбелязват, че актрисата и модел прилича външно на бившата на Роналдо - Ирина Шейк, като е възможно звездата да е забил румънката, тъй като му е напомняла на рускинята, която му е липсвала.

Какво казва Генеа?

Самата Мадалина казва, че е участвала в рекламата, за да върне услуга на Роналдо. "От своя страна той ми помогна да направя проект за благотворителна организация, чийто посланик съм - "Артисти за мир и справедливост". Целта ѝ е да помогне на най-бедните общности в Хаити, а Роналдо ни подаде ръка за помощ с изграждане на спортна база. Той е много приятен човек и веднага се включи в проекта. Когато става въпрос за благотворителност, той е много полезен, обича децата", казва тя.

Когато случаят с обвиненията в изнасилване от американката Катрин Майорга нашумя, живущата в Милано румънка се застъпи за португалеца. "Звучи невероятно. Снимах реклама с него и той ми се стори човек, отдаден на семейството. Много го уважавам. Дали е опитал да ме сваля? Не. Прекарах четири часа с Роналдо, а когато всичко бе заснето, той си тръгна веднага. Истински професионалист", разказа вероятната нова любима на българския тенисист. За Мадалина се оказа, че има и дъщеря от милионер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички