"Не понасяш напрежението": Емоционалното писмо от Дани Алвеш, с което опита да задържи съпругата си


"Не понасяш напрежението": Емоционалното писмо от Дани Алвеш, с което опита да задържи съпругата си
Снимка: Getty Images/Guliver

3590 0

В испанските медии се разпространява писмото, което Дани Алвеш е изпратил към своята съпруга Джоана Санц, която е поискала развод. Първият източник, който го е пуснал, е Antena 3. Чрез него Алвеш се е опитал да промени мнението на голямата си любов.

"Скъпа моя Джоана. Минаха почти 8 години на любов, грижа, уважение и взаимно отделяне на внимание и време. Конкретно в последните години всичко излгеждаше по-лесно и по-приятно с теб. Всичко в живота ми.

Заедно израстваме от деня, в който се срещнахме. От първата минута започнахме заедно живот. Бяхме заедно през всички тези години. Правихме другия по-силен, глезехме се. Очаквам с нетърпение животът да ми даде възможност да те обичам отново. Разбирам болката, която тази нечестна ситуация, която изживяваме и двамата, ни носи. Разбирам, че не можеш да понесеш напрежението. Фактите, в които ме обвиняват са ми непознати за мен и за ценностите, които съм следвал цял живот: любов, уважение и усилия.

Ще продължа да се боря, както винаги, да вярвам в себе си - с помощта на тези, които наистина вярват в мен. Ще се боря до края с безусловната любов на моите деца, моито родители, както и тези до мен, за да докажа невинността си на целия свят - възможно най-скоро" - пише Алвеш, цитиран от медиите в Испания и Португалия.

КЛАСА: КРАСИВАТА CHICA, КОЯТО НЕ ИЗДЪРЖА НА АЛВЕС И ЗАТВОРА И ПОИСКА РАЗВОД (ГАЛЕРИЯ)

Междувременно се появи информация, че заради развода Дани Алвеш е изпаднал в дупка и е спрял да се храни в затвора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички