Жената на Дани Алвеш шокира бразилеца, докато е в затвора (СНИМКА)


Жената на Дани Алвеш шокира бразилеца, докато е в затвора (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

6506 0

Дани Алвеш трябва да понесе нов огромен удар по личния си живот, след като съпругата му Джоана Санс - излезе с ключово изявление по адрес на бразилеца в социалните мрежи.

Двамата започнаха да се срещат през 2015 г. и се ожениха през 2017 г., но нещата претърпяха огромен провал, след като ветеранът бе обвинен в сексуален тормоз и започна дело, по време на което - 39-годишният играч лежи в испански затвор. 

Позицията на Санс

"Избрах за мой спътник в живота човек, който изглеждаше перфектно в моите очи. Винаги беше до мен, когато имах нужда от него, винаги ме подкрепяше. Трудно ми е да приема, че този човек успя да ме разбие на хиляди парчета.

Обичам го и винаги ще го обичам. Но аз обичам и уважавам себе си и се ценя много по-високо. Прошката носи облекчение, така че аз прощавам и затварям тази глава от живота си, която започна на 18 май 2015 г.", гласи част от изявлението на Санс.

По този начин дамата слага край на отношенията между двамата, а Алвеш е изправен пред угрозата да бъде осъден на от 4 до 12 години затвор.

Вижте утехата на Дани Алвеш в затвора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички