На сбогуване: Холанд зарадва съотборниците си с "Ролекс" за по 15 бона


На сбогуване: Холанд зарадва съотборниците си с "Ролекс" за по 15 бона
Снимка: GettyImages

8223 0

Ерлинг Холанд бе обявен официално като новото звездно попълнение в селекцията на Манчестър Сити. 21-годишният нападател обаче не пропусна да се сбогува по подобаващ начин със своите съотборници в Борусия Дортмунд.

На прощаване норвежецът подари на своите приятели от "жълто-черния" клуб скъпи подаръци, с които да се сещат за него. По информация на "Bild" Холанд е раздал на всичките си 33-ма съотборници по един луксозен часовник "Ролекс".

Всеки от аксесоарите е оценен между 13 и 15 000 евро. Ценните подаръци пристигат чак от Нидерландия с 2 лимузини и специална опция за проба за всяка една от звездите на германския гранд. 

Всеки от часовниците пристига със специална кутия, в която се намират 3 снимки. Едната е на тениска с номера на норвежеца, втората е на футболиста, който празнува попадение и третата е на състезателя с Купата на Германия в ръце. 

Холанд помисли и за останалите в Борусия. На хората от персонала и различните етажи в клуба нападателят подари часовници "Omega", струващи между 5 и 7000 евро всеки.

Вижте снимки от сбогуването на футболиста с клуба от Бундеслига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички