Марадона похарчил за близките си 5 милиона в последните 6 години


Марадона похарчил за близките си 5 милиона в последните 6 години
Снимка: Guliver/GettyImages

2952 0

Футболната легенда Диего Марадона е похарчил значителна сума за семейството си през последните години от живота си. Според "Corriere dello Sport" световният шампион от 1986 година е оказал финансова подкрепа на близките си на стойност 4,7 милиона долара.

Тази сума е похарчена от аржентинеца в периода 2014-2020 година, когато той почина на 60-годишна възраст. Информацията идва от адвоката на бившата звезда Матиас Морла.

Най-голямата сума Марадона е отделил са бившата си приятелка Росио Олива. На младата си любовница той е дал 1,41 милиона. 910 000 долара е дал на майката на най-малкия си син Вероника Охеда, а с 10 000 по-малко е получила бившата му съпруга Клаудия Виляфаня. На дъщерите си дон Диего е отделил малко над 1 милион - 554 000 на Далма и 500 000 на Джанина. Големият му син Диего е получил 77 000 долара.

"Corriere dello Sport" пише още, че средствата са били похарчени за застраховки на автомобили, мобилни телефони, лекарства, полети със самолет, визи, стоматологични услуги и други неща, които се отбелязват като "подаръци". А ето колко хора спорят за наследството на Марадона и на каква стойност е то. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички