Дъщерите на Диего Марадона го ограбили и изоставили, твърди адвокатът му


Дъщерите на Диего Марадона го ограбили и изоставили, твърди адвокатът му
Снимка: Getty Images/Guliver

3399 0

Матиас Морла, който беше адвокат и съдружник на Диего Марадона, заяви, че Далма и Джанина Марадона, дъщери на футболната звезда, са „ограбили“ баща им и са го „изоставили“ в късните му години, пише Actualno.com.

"Ако Диего се събуди и ме упрекне в нещо е, че не съм се погрижил да пусна бившата му партньорка Росио в залата за поклонение. Той обичаше Росио и се караше жестоко с Далма и Джанина, чувстваше се предаден и ограбен.

Аз съм този, който беше с Марадона в продължение на седем нови години и седем Коледи,когато той гледаше телефона в очакване някой да му се обади", казва Морла в обширно интервю за канала „América“. Той увери, че „Диего никога не е бил луд“, въпреки факта, че „той винаги е имал проблеми със зависимостите“.

Далма и Джанина Марадона обвиниха Морла, че е отговорен за събранието на медицинския екип, който се разследва за предполагаема небрежност в грижите. "Ако Марадона беше жив, той нямаше да им позволи да ме нападат. Когато умря, той каза, че крадците са те. Със сестрите ние бяхме неговите слънца, а не крадци", настоява Морла.

„Момичетата не ме обичат, тъй като през юни 2014 г. им спряхме кредитните карти. Те се караха, защото го ограбиха“, добави той.

Темата продължава в Actualno.com!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички