Последното ВИДЕО на Марадона приживе: На кого и защо благодари?


Последното ВИДЕО на Марадона приживе: На кого и защо благодари?
Снимка: Getty Images/Guliver

1690 0

Разследването около смъртта на легендарния Диего Марадона продължава вече над два месеца след трагичната развръзка. Неговият личен лекар Леополд Луке е разследван поради обвинение в небрежност. Само преди дни се появиха и скандални негови думи минути след смъртта на Марадона.

"Аз съм на магистралата, тоя явно е умрял. Квартал Сан Андреас, трябва да отидете по пътя, по който винаги ходим. Явно е получил инфаркт. Дебелакът ще умре на..ан, нямам представа какво е станало, пътувам натам" - споделя Луке.

Въпреки това, Марадона приживе е бил изключително близък с лекаря си. В интернет пространството се появи видео с последните кадри на Марадона - те са дни преди смъртта му. На тях той споделя: "Малко съм нарязан, но всичко е наред. Знаете, че не обичам прекалено интимни моменти, когато съм с добри хора, тогава излизам от кожата си. Изпращам ви целувки д-р Луке".

Предполага се, че те са непосредствено след последната му операция на главата. Вижте повече за гнусното държание на лекаря на Марадона и записите на думите му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички