Лолита Османова даде рецепта: Как един мъж се чувства обичан? 3 неща (СНИМКИ)


Лолита Османова даде рецепта: Как един мъж се чувства обичан? 3 неща (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

12831 0

Последната дама, за която бе публично известно, че е половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, е особено активна в последно време личния си профил в социалната мрежа Instagram. Там коментира и разсъждава върху философски теми.

Една от най-често засяганите от красивата рускиня теми е тази за любовта. В публикация, която започва с думите: "Обичам го, но искам да го променя", Османова разкрива и трите фактора, с които един мъж се чувства обичан.

Представяме ви всичко, което Лолита заяви по темата:

"Много често получавам запитвания от момичета за факта, че живеят със/срещнали са мъж, но в същото време се опитват да го променят по свой вкус.

За да разберете колко трудно е да промените друг човек, представете си колко трудно би било за вас да промените себе си? Реално постижимо ли е?

Човек вече има определена нагласа и начин на разсъждаване, характер, виждания за живота, ценности и навици. И изведнъж някой решава (дори това да е любимата му обичана жена), че той трябва да се промени заради някаква причина. Не работи така.

Не трябва да влизате във връзка, ако човекът не ви подхожда. В идеалния случай партньорът буди възхищение. Мъжете обичат да се чувстват велики, особено до тяхната жена. И не става въпрос за това какви думи за възхищение трябва да научите и да му говорите. Важно е да идва отвътре.

В една лекция чух интересна мисъл за това как един мъж се чувства обичан. Три фактора - да се чувства нужен, нещата да са такива, каквито изглеждат, както и да има свобода" - пише Лолита.

Наскоро пък Лолита Османова отговори на въпроса "Как да преживеете загуба, ако са ви зарязали".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички