"Где Димитров": Напомнят на Лолита Османова за Гришо навсякъде (СНИМКИ)


"Где Димитров": Напомнят на Лолита Османова за Гришо навсякъде (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

29393 0

Последната половинка на Григор Димитров, за която бе публично ясно, че е с българина, е дъщерята на руски милиардер Лолита Османова. От месеци насам обаче няма снимки на двамата в социалните им мрежи.

През миналата година често се появяваха на временни снимки в Instagram (така наречените "сторита"), а освен това се отбелязваха от едни и същи места по едно и също време. Сега обаче това не се случва, а освен това двамата вече не се следват.

Питат Лолита Османова за Григор Димитров

Това кара мнозина да мислят, че любовната връзка между Гришо и Лолита е приключила - малко след излезлите информации за сключен брак между двамата. В последно време рускинята е много активна в социалните мрежи.

Тя често публикува постове, в които споделя философски мисли за любовта. Прави впечатление обаче, че под почти всяка снимка има по поне 1 коментар, който е свързан с най-добрия български тенисист.

"Где Димитров" - това е най-често срещаният такъв. В един от случаите пък на този коментар е отговорено по следния начин: "Да се надяваме, че той е човекът, който е направил снимката".

"Мачкай, Гришо", "Григор Димитров и Лолита отдавна не са заедно, още от миналата година след РД", "Къде е Григор" и коментари с подобно значение могат да се забележат в снимките на красавицата в един от двата ѝ профила в социалната мрежа Instagram.

Можете да видите въпросните СНИМКИ и ВИДЕА с коментарите под тях по-долу в материала. Съвсем наскоро пък Лолита Османова отговори на въпроса "Как се преживява раздяла".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички