Линекер мина под карантина след подозрение, че синът му е с коронавирус


Линекер мина под карантина след подозрение, че синът му е с коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

2185 0

Бившият английски национал Гари Линекер, който работи като анализатор за "ВВС", е преминал под карантина, след като синът му е проявил симптоми на зараза с коронавирус. Новината съобщи самият британец в профила си в Туитър. Синът му Джордж е на 28 години.

"Минах под карантина, Джордж има симптоми. Те не са най-типичните, но той напълно изгуби вкус и обоняние. Странно, но той не обърна особено внимание на това. Джордж беше при мен около седмица. Не изгубих бдителност, миех си ръцете и спазвах дистанция, но все пак минах под карантина", споделя Линекер.

"Трябва да сте внимателни, ако загубите чувството си за вкус и мирис. Може да не знаете, че сте заразени. Консултирах се с лекар, преди да споделя информацията. Грижете се за себе си", пише още бившият футболист". Междувременно, футболист от Висшата лига призова онези, които не спазват препоръките за превенция, да бъдат глобявани. Вижте подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички