Вертонген: Глобете тези, които не спазват мерките за сигурност


Вертонген: Глобете тези, които не спазват мерките за сигурност
Снимка: Getty Images/Guliver

731 0

Бранителят на Тотнъм Ян Вертонген призова за наказания за хората, които не спазват препоръките за социална дистанция по време на пандемията с коронавирус. Правителството на Великобритания призова гражданите да останат по домовете си и наложи мерки за дистанциране в борбата с разпространението на COVID-19.

Всички спортни събития на Острова бяха отменени поне до 30-ти април. Все още обаче се обсъжда вариантът да бъдат наложени дори по-строги мерки и 32-годишният защитник на Тотнъм смята, че тези, които не спазват мерките за сигурност, трябва да бъдат глобени. „Трябва да има глоби за всички, които не спазват мерките за сигурност. Парите от глобите трябва да отидат за болници, доктори, медицински сестри и други работещи. Нека спазваме социалната дистаниция“ призова Ян Вертонген.

Бъдещето на белгийския бранител в Северен Лондон е несигурно. Договорът на Вертонген изтича през лятото и няма индикации, че той ще бъде подновен. А ето какъв неприятен инцидент преживя семейството на Ян Вертонген преди две седмици.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Хулиган, който пасе говеда: Детството на Олександър Усик

Украинецът Олександър Усик е имал бурно детство, което не е изненадващо за един боксьор. Самият той е цитиран...

Реклама

Най-четени новини


виж всички