Кубрат Пулев: Кризата не ни удари достатъчно, за да се променим


Кубрат Пулев: Кризата не ни удари достатъчно, за да се променим
Снимка: БГНЕС

1897 0

Кубрат Пулев не смята, че хората ще се променят драстично заради кризата от коронавируса. Според него тя не ни е ударила достатъчно и бързо ще се забрави какво е било.

"Надявам се коронавирусът да отмине така бързо, както дойде. Неслучайно аз говоря за последиците от пандемията. Кризата не ни удари достатъчно. Не смятам, че хората ще се променят. Две седмици след като пандемията отмине, ще забравим всичко и ще си останем същите. Аз всеки ден си вадя изводи какво се случва и какво трябва да подобря. Човек трябва да дава любов и по този начин ще бъде обсипван с любов", заяви Кобрата пред Нова телевизия.

"Трябва да бъдем малко по-организирани, дисциплинирани. Нещата ще се получат. Надявам се че както бързо дойде вирусът, така бързо и ще отмине. Много е важно човек да си прави изводи от всичко, което се случва. Изводите са важни да си извадим поука. Занапред да бъдем по-добри. Това ни развива като личности", допълни боксьорът и разкри какви изводи си е направил той.

"Много изводи. За живота, за България, за българите, обществото, начинът на живот тук. За мен е рай. Някои го виждат като ад. Трябва да бъдем сериозни, будни хора. Имаше протест в подкрепа на Милен Цветков, на всички, които са недоволни от това, което се случи. Не може в цивилизована европейска държава това да се случва. Всеки един човек заслужава да живее". А какви са очакваният му за двубоя с Антъни Джошуа и кога ще се състои той - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички