Заради Джени Суши обвиниха Кубрат, че е "сексуален хищник"


Заради Джени Суши обвиниха Кубрат, че е "сексуален хищник"
Снимка: принтскрийн

3646 0

Британският боксьор Дилиън Уайт не спира със словесните нападки с Кубрат Пулев, които продължават вече няколко седмици. Този път той подхвана темата с Джени Суши, като опреди Кобрата като "сексуален хищник".

"Пулев е сексуален хищник. Спрете да използвате жените с нещо, против волята им. Кой, за Бога, целува жена след боксов мач, ако не е неговата? Той е „изгладнял” сексуален хищник и трябва да се успокои. Недопустимо е", заяви Уайт.

Преди това британецът сравни българина със зеленчук: " "Джошуа говореше, че иска да се бие с мен. Но това е напразно говорене. Мисля, че Антъни трябва да се бие с мен, а не с Пулев. Срещата с Кубрат е мъртъв бой, защото той е зеле. Той е наполовина зеленчук, наполовина човек", заяви Уайт, а пък Кобрата отговори: "Уайт е срам за бокса. Най-големият страхливец в тежка категория! Имаше 3 шанса да се бие за световните титли и ги отказа всички. Единият беше срещу мен за правото на претендент №1 във версия IBF. Тогава вместо него излезе Хюи Фюри. Защо сега иска мач с Антъни Джошуа?". А с кои бойци иска да се боксира Пулев след мача с Джошуа вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама