Рууни бесен на заразен приятел с коронавирус, който го посетил у дома му, аут е за 3 мача


Рууни бесен на заразен приятел с коронавирус, който го посетил у дома му, аут е за 3 мача
Снимка: Gulliver/GettyImages

2422 0

Уейн Рууни разкри, че e дал отрицателен тест за коронавирус, но е „ядосан и разочарован“, че трябва сега да се самоизолира и да пропусне следващите три двубоя на Дарби Каунти. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед попадна в объркана ситуация с вируса, след като бе посетен от приятел, който бе инструктиран да се тества за заразата, а по-късно стана ясно, че е инфектиран.

От първоначалната информация от The Sun бе оповестено, че бившият капитан на Англия – сега играещ треньор в Дарби, е бил „гневен“, след като инфектираният предприемач Джош Бардзли го посетил в четвъртък, за да му даде часовник. Рууни, който не бе наясно с опасенията, свързани с Бардзли и игра при домакинската загуба от Уотфорд с 0:1 в петък ден след посещението, сега разкри, че е тествал отрицателно.

„Току-що получих новината, че тестът ми за коронавирус е негативен. Щастлив съм за себе си и семейството ми, но очевидно ядосан и разочарован, че сега трябва да се самоизолирам и да пропусна ключови мачове за Дарби“, написа той в Туитър. Правителствените препоръки гласят, че всеки, който е бил в контакт с човек, който е тествал положително, трябва да се карантинира за 14 дни. Това означава, че Рууни няма да играе в следващите три срещи на Дарби – включително гостуването на Хъдърсфийлд от Чемпиъншип във вторник, но може да се завърне навреме за гостуването на Борнемут на 31 октомври. А каква интересна история за Рууни разказа наскоро Гари Невил вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички