Бивш играч на Ювентус получи червен картон, след като бе хванат да уринира край терена


Бивш играч на Ювентус получи червен картон, след като бе хванат да уринира край терена
Снимка: Getty Images

2031 0

Бившият нападател на Ювентус Кристиан Бунино получи червен картон заради нещо немислимо за футболна среща. Той е забелязан да уринира  до терена, точно преди да влезе в игра в мач от първенството на Серия С за отбора си Леко.

Един от страничните рефери е забелязал какво е решил да сътвори нападателя и е сигнализирал на главния съдия. Той не се е поколебал да изгони Бунино преди дори да влезе в игра.

Бившият нападател на "бианконерите" беше резерва и се готвеше да смени съотборник в 76-ата минута, за да помогне на отбора си в мача от поток А на третото ниво на италианския футбол срещу Пиаченца.

Старши треньорът на Леко – Лучано Фоски смята, че това е прекалено сурово наказание. "Да, това са правилата и те трябва да се прилагат, но все се надявах, че съдиите ще му влязат в положение. Защото никого не е обидил и никой не го е видял, с изключение на един от съдиите. Надявах се на жълт картон, но съдията явно не сбърка с правилата. А самият Бунино? Според мене, той дори си нямаше представа какво ще последва", коментира Фоски.

Само преди няколко дни пък крилото на Манчестър Сити Джак Грийлиш показа противоречиво чувство за хумор. Той се похвали в социалните мрежи каква оригинална чаша използва вкъщи.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички