"Как мъжът да ти купи каквото искаш": Лолита със съвет и бляскав подарък (СНИМКА)


"Как мъжът да ти купи каквото искаш": Лолита със съвет и бляскав подарък (СНИМКА)
Снимка: Instagram/reina_dolores/

10279 0

Последната дама, за която бе известно, че се среща с най-добрия български тенисист Григор Димитров - Лолита Османова, отново се обърна към своите последователи. Този път със съвет как да получат мечтания подарък от своята половинка.

Тя коментира темата с подаръците, като ясно зае позицията, че е против молби и манипулации, за да получат подаръците. Османова вярва, че всичко може да стане по правилния начин. Ето какво точно написа в социалните мрежи:

"И отново за подаръците!

Ако обикновено ни се гади от въпроси "Как да си поискаш подаръци" или "Как да окуражим мъж да бъде щедър" и така нататък - сега имам нещо да кажа.

Аз съм против молби и манипулация. Но в нормална ситуация, ако мъж иска да удовлетвори приятелката си понякога не знае как точно да го направи.

Ако имате мъж или гадже, има готин начин, по който да получите каквото имате нужда за празника. В същото време да оставите и момента на изненадата, както и да направите живота на мъжа по-лесен.

Така, как да убием три птици с един камък?

Моята хитринка е да създадете лист с желания.

Колекционирате снимки и картини с коментари или правите списък, дори с насоки. Включете в листа различни, доста различни желания - може да бъдат почивки, терапии за красота, желани неща, тренировки, всичко, което ви харесва. Сигурен съм, че имате подробен списък - ако не на телефона, то поне във въображението.

Ще бъде хубаво да включите подаръци от различни ценови категории в списъка, започвайки от желаната книга, завършвайки с нещо по-голямо. Освен това покажете, че любов и внимание също са ви приятни.

Декорирайте го, дайте го на мъжа ви, оставете го да избере и бъдете доволни, че сте му помогнали. И чакате желания подарък. С такъв списък - вашият мъж със сигурност няма да пропусне" - написа Лолита.

Наскоро пък Лолита коментира брака като тема и че не отживелица - месеци след слуховете за годеж с Григор Димитров (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички